Nie wiem czy dobrze trafiłem, jeżeli nie to z góry przepraszam.
Mam problem. Otóż zrobiłem stronę z newsami na wordpressie.
Stworzyłem widget, który polega na tym, że po wejściu w newsa z kategorii np. Kulinaria -> Gotowanie, wyświetla pozostałe newsy z danej kategorii.
Wszystko ładnie pięknie, ale wyświetla te newsy z kategorii głównej, a chciałbym, aby wyświetlał posty z podkategorii jeżeli jestem w newsie, który należy do jakiejś podkategorii.
Czyli będąc w Kulinaria wyświetla posty z kategorii kulinaria, natomiast będąc w podkategorii należącej do kulinaria, np. gotowanie, będzie wyświetlał posty z podkategorii gotowanie.
Poniżej aktualny kod. Z góry dzięki za pomoc.
<ul id="catnav"> <?php $category = get_the_category($post->ID); $category = $category[0]->cat_ID; foreach($myposts as $post) : setup_postdata($post); $video = get_post_meta( $post->ID, "wideo_na_stronie", true ); ?> <?php if($video!= "") { $class = 'class = "videowatermark"'; }else{ $class= ''; } ?> <li> <div class="review-item" style="width:100%!important;"> <div class="review-image"> </div> <div class="review-content"> <h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php the_title(); ?></a></h2> </div> </div> </li> <?php endforeach; ?> <?php wp_reset_query(); ?> </ul>