Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony][Symfony2]1[jQueryMobile]
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Michal_Sz
WItam,

Mam pytanie odnośnie połączenia i zastosowania jQueryMobile.
Na stronie mam formularz, gdzie chciałbym aby po jego zatwierdzeniu i przeładowaniu strony wyskakiwał popup który będzie informował o poprawności.
Robie to w ten sposób, że po wywołaniu akcji która obsługuje formularz jest zwracana wartość do twiga i na jej podstawie wyswietlam popup.
Problem polega na tym, że popup pojawia i znika zanim skończy ładować sie strona.

Mój popup wygląda tak:
  1. <div data-role="popup" id="popupCloseLeft" class="ui-content" style="max-width:280px">
  2. <a href="#" data-rel="back" data-role="button" data-theme="a" data-icon="delete" data-iconpos="notext" class="ui-btn-left">Close</a>
  3. <p>I have a close button at the top left corner with simple HTML markup.</p>
  4. </div>

jego wywołanie w ten sposób:

1. <script>
  2. jQuery(function ($) {
  3. if ('{{error}}' >= 0) {
  4. $( "#alert_dialog" ).popup("open");
  5. })
  6. <script>

czy da się to jakoś obejść, aby popup nie znikał, a najlepiej dopiero po zatwierdzeniu przez użytkownika>
kpt_lucek
Chyba powinno znaleźć się TUTAJ, pytanie które zadajesz nijak się ma do PHP, a zwłaszcza SF2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.