Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z firewallem przy funkcji window.open
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Numryk
mam maly problem z dzialaniem na oknie otwartym przy pomocy funkcji window.open, tzn okno sie otwiera, ale kiedy je probuje odswierzyc tzn "pseudo otworzyc z parametrem _self" to przy wlaczonym firewallu nie moge tego dokonac a nie mam pojecia co tak naprawde mam ustawic zeby przepuszczalo ten skrypt

przy wylaczonym firewallu jest wszystko OK, jak jest wlaczony natomiast to okno sie otworzy, jenak jakiekolwiek operacje dzialania na nim, (czyli ponownego wykonania funkcji window.open z parametrem _self nie jest juz mozliwe ;(

Jezlei ktos moze mi pomoc w sensie co ustawic w firewallu, bede wdzieczny, moze nie do onca to na temat, ale nie mam pojecia co sie dzieje i jaki wpis dokonac w ustawieniach mojej scianki ;(

firewaal to norton personal ;]

pozdrawiam
crash
Pzwól na otwieranie Pop-up'ow smile.gif
orson
witam ...

moze zamiast ponownie je otwierac przypisz mu inny dokument questionmark.gif tak jak sie robi przekierowania window.document.href lub location [rozne wersje zdaje sie dzialaja roznym ludziom winksmiley.jpg]

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.