Chciałbym prowadzić Darmowe Statystyki Odwiedzin dla innych stron(żeby inni mogli zakładać na mojej stronie statystyki odwiedzin swoich stron) czy są jakieś darmowe skrypty php do prowadzenia tego typu serwisu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za wszelkie wskazówki.
kubatron
25.01.2005, 13:57:56
No skrypty napewno są ale płatne Bo żeby taki skrypt napisać to nie jest proste popatrz na http://hotscripts.com czy jakoś tak powinnienes cos znalesć
Jeżeli nic to napisz sam A tak na poważnie to na forum jest taki dział Praca Oferowana gdzie w każdej chwili możesz komuś z 'naszych' zlecić wykonanie takiego skryptu.... zapraszam
ps. Poszukaj na forum statystyki, licznik
lukas_kucharski
25.01.2005, 18:41:26
naprawdę nikt nie wie??
Kuziu
26.01.2005, 09:19:43
Jak napisać wie ... ale za darmo takiego czegoś pisać nikt nie będzie ...
A jeśli Ty czekasz na gotowca ... to ...
lukas_kucharski
26.01.2005, 10:49:20
chodziło mi czy zna ktoś takiego GPL'a, a nie żebyś ty pisał. Proszę o pomoc, a nie o komentarze..
..tam jest wiele różnych skryptów... trza pozaglądać i z jednych wykorzystać takie pomysły, z innych inne.. sam kiedyś szukałem kompletnego rozwiązania, które pozwalałoby mi na przeglądanie danych pod różnym aspektem i na różne sposoby... i w ten sposób napisałem własny system ;>]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.