Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [quest] System newsów
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
internex
Witam

Czy nie znacie jakiegoś prostego systemu newsów, którego autorzy nie wymagają żadnego podpisu na dole strony?? Bardzo mi na tym zależy, gdyż jestem w trakcie robienia pewnej stronki, której przyszły właściciel nie zna się absolutnie na html i nie chce codziennie nadpisywać plików.

Dziękuję i pozdrawiam

internex
ikioloak
Jesli masz jakiekolwiek pojecie o php i chcesz zrobic baaardzo prosty system newsow [jesli to w ogole systemem mozna nazwac] to zrob tak ze kazdy nowy news bedzie dopisany do pliku w ktorym beda przechowywane newsy i po klopocie. A takie cos nie jest trudno napisac.
internex
No niestety nie interesuję się zbytnio php, więc takowego skryptu napisaćnie potrafię. Zamierzam nauczyć sięgo niedługo (pomoce naukowe już mam), ale najpierw muszę ukończyć naukę flasha.

Co do samego skryptu, to mi zależy tylko na tym, żeby wchodząc na stronę np. .../add_news.php wpisywało się hasło (bezpieczeństwo przede wszystkim) i pokazywało się pole do wpisania treści newsa w html'u. Nie jestem chyba wymagający winksmiley.jpg
paszczak
http://hotscripts.com/php/Scripts_and_Prog...g_direction=des

swoja droga polecam Cute News
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.