Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt Logowania || Problem(y)
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Siv3x
Witam mam problem z skryptem logowania w sumie jest to cały system, skrypt działa na plikach nie potrzebna jest baza mysql nazwa to PUMA pobrany z php.psywerx.net Zainstalowałem patche które są zamieszczone na stronie ... logowanie działa panel administracyjny też więc CHMODy są dobrze poustawiane.

Na stronie która ma być chroniona przez skrypt nalezy wstawić linijke kodu

Kod
<?php include("folder/protector_super.php");?>

lub

Kod
<?php include("folder/protector_normal.php");?>

Z tego co mi wiadomo musi ona być na samej górze przed kodem HTML i tak też zrobiłem ale ciągle wyskakuje mi ten sam błąd:

Kod
Warning:  session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/uczniowie/02c/xxx/public_html/klan/log/klanowki2.php:1) in /home/uczniowie/02c/xxx/public_html/klan/log/protector_super.php</b> on line 16

Warning:  session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/uczniowie/02c/xxx/public_html/klan/log/klanowki2.php:1) in /home/uczniowie/02c/xxx/public_html/klan/log/protector_super.php on line 16

Nie wiem co z tym zrobić :?

16 linijka i lilka nastepnych pliku protector_super.php to:

Kod
set_magic_quotes_runtime(0);
*/
session_save_path();
session_start();
kszychu
Na pewno jest na samej górze? Tam nie może być nawet pustej linijki.
Siv3x
Hheh ... ironicznie pomyślałem sobie "może nawet spacji" tongue.gif i masz rzeczywiście nawet spacji ... ale nic straconego może jeszcze się gdzieś coś posypie smile.gif Dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.