Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: link w obrębie TEXTAREA
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
ktuvok
Chciałbym w ramach <TEXTAREA> umieścić znacznik <a>. Oczywiście nie bardzo działa coś takiego:

1. <TEXTAREA class="mojaklasa">Kliknij <a href="plik.php">tutaj!</a></TEXTAREA>

Jak to zapisać, aby działało?

Pozdrawiam,
K
NuLL
Nie da się.

Pozatym jaki to ma związek z php :?:
ktuvok
Gdybym przypuszczał, że da się to wykonać z użyciem samego HTML'a, to nie umieszczałbym tego postu na forum php smile.gif

Sądziłem, że jakąś kombinacją funkcji htmlspecialchars() i tym podobnych da się to wykonać.

Pozdrawiam,
K
mike
Przecież "wynikiem" działania php jest HTML, JS, lub inny kod. Jeżeli nie da sie tego zrobić w HTML'u to w jaki sposób php Ci pomoże?

Nie da sie i koniec.
ktuvok
No cóż, rozumiem; to był tylko przytyk do Szanownego Moderatora, który nie zgłębiwszy zagadnienia przerzucił mój post nie tam gdzie chciałem smile.gif.

Pozdrawiam wszystkich niedzielnie,
K
nospor
Cytat
to był tylko przytyk do Szanownego Moderatora, który nie zgłębiwszy zagadnienia przerzucił mój post nie tam gdzie chciałem
Tu nie było co się zagłębiać. Widać od razu że to html, anie php.

Pozatym co to za zakładanie nowego topicu, gdy w jednym już oto pytasz:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=33...533;entry189648

z racji że niedziela ostrzeżenia nie dostaniesz (mam dobry humor). LEcz następnym razem będziesz miał. Sądząc po ilości postów już trochę na forum jesteś więc regulamin znać powinieneś.

zamykam (oj natym forum nie mogę). Niech to zrobi ktoś kto może (np. Null)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.