@Project - sam nie jestem jakims tam geniuszem ... dopiero sam rowniez sie ucze php i nie wiem jeszcze wszystkiego ... nio ale korzystam z czegos takiego jak szukaj i oram forum w poszukiwaniu interesujacych mnie rozwiazan / materiałow na ktorych moglbym sie wzorowac, starym dziadem nie jestem - mam 17 lat, ale juz cos wykombinowac potrafie i naprawde to co mowia moderatorzy - szukaj + manual to jest zrodlo wszystkich rozwiazan....
prawda coraz czesciej rejestruja sie tacy ktorzy poprostu maja jedno (1) pytanie ... jakies cos z czym nie potrafia sobie poradzic i wala odrazu na forum gdzie sa ludzie wmiare kumaci i potrafiacy pomoc... tylko ze tych nowych rejestrujacych sie jest coraz wiecej i wiecej... to dobrze dla forum ale jestem ciekaw ilu zarejestrowanych jeszcze jest aktywnych
co do nowego forum to po glebszych przemysleniach ..mhm niom mozna by bylo cosik takiego utworzyc np. ale nie zadne lame zone - bo nie skumaja o co chodzi ci nowi. to trzeba by bylo wymyslec jakas sesnsowna nazwe dla takigo forum ... np. niewiem no "abecadło php" (php..abc) i nizej jakis sensowny opisik dla takiego forum - moze byc nawet
pogrubionymi zeby wpadlo w oczy
no niewiem - niech moderatorzy zadecyduja ....
edit : @members_of_mayday - poprostu jak widzisz ze poraz kolejny ktos zadaje pytanie ktore juz bylo ... ten nowy zarejestrowany nie zapoznal sie z regulaminem ... nie zwrocil uwagi na cos takeigo co sie nazywa szukaj... tylko odrazu bach - post ... ktory juz byl dziesiec tysiecy razy... no szalu to mozna dostac...a co do przemadrzalosci to mysle ze to nie jest tak.... to poprostu jak napisalem przed chwila - czlowieka ... nerw lapie jak widzi ze ktos ma klapki na oczach i nie ruszy sie ... nie rozejrzy sie tylko dorzuca te zbedne kb do bazy....