Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gazeta
Forum PHP.pl > Forum > PHP
prt
A więc mysiałem nad zrobieniem gazetki online ;] i tu mam problem gdyz nie mam na to pomysłu ;] z wykonaniem bedzie łatwiej bo cos tam umiem i jeszcze kumpla mam ;] ,ale zupelnie nie mam pomysłu jak to by mial owygladc ;].

Myslaem nad jakims panelem admina do dodawania podstron ;] ale nei weim czy to najlepsze rozwiazanie ?;]

Gazetka ma wygladac tak ze po lewej tematy sa a po prawej wyswietla sie zawartosc i tak dalej,ale nie chce mi sie co tydzien(w zaleznosci ile razy na tydzien /miesiac ja wydam) wrzucac na serwer nowych plikow ;/

Co wy na to ? ;]
dr_bonzo
Uzyj jakiegos CMS-a -- wyedytuj szablon i dodawaj artykuly za pomoca tego CMSa (nie musisz uploadowac artykułów).

Co do okresu publikacji -- internet jest innym medium niz papier -- nie musisz czekac miesiac zeby zebrac artykuly i wydac je w jednym zeszycie/wydaniu, mozesz je wydawac zaraz po napisaniu.
Prph
Wordpress - chyba bedzie idealny. Do tego banalnie prosty, ladny.
W sumie Twoja gazetka zdaje sie byc czyms w ksztalcie bloga. Uwazam, ze sie Wordpress przyda.

Pozdrwiam, Adrian.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.