Witam,
Nie ukrywam, że mam zamiar niebawem zlecic stworzenie oskrytpowania do serwisu z ofertami tyrtsttcznimi.

Aktualnie nie mam sporządzonej specyfiki - co mnie jednak interesuje? chcialbym aby zgłosiła się osoba, która nie jest firmą - bo co z tym sie wiaze będą mniejsze koszta - co jednak nie skresla firmy - po prostu może trzeba bedzie troche "nagiac" cene.

Ale teraz chciałbym aby osoby z portfoliem zgłosiły sie do stworzenia skrypty(CMS), który bedzie zbliżony do serwisu:
- euromazury.pl/
- wakacyjny.com
- wakacje.pl
- travel4u.pl/

Z czym chciałbym zaznaczyc, iz oprocz oczywiscie zgłaszania i wyswietlania ofert - chciałbym aby możnabyło zintegrowac seriws w taki sposob, iż dla kazdego PAŃSTWA/REGIONY bedzie inny dział na FORUM oraz inna grafika i informacje(artykuły,newsy,imprezy).. Należy zwrócic takze uwage na płatnosci oraz system reklamy.

Oczywiscie to jest taka dosyc rozbeirzna specyfika dlatego prosze o cene minimum i maximum - oraz czas wykonania. Do tego chciałbym aby ktoś zgłosił się z własnym portfolio - co jest jakims wyznacznikiem "siły" osoby wykonującej to zlecenie.

Jeżeli zapoznam się z cenami i czasem wykonania - zgłoszę się z konkretami do osoby.

Praca na zlecenie - na odległość, nie wymagam konkretnego miejsca zamieszkania. Kontakt oraz termina jak narazie jest do ustalenia - bez specjalnych wymogów. Najwazniejsze jest aby cena nie była wysoka oraz profesjonalizm wykonania takze jest waznym kryterium.

Prosze o kontakt na PW.

Czekam...