Chciałem dodać do oscommerce kontrybucję, ale musiałem to zrobić ręcznie, bo "gryzła" się z poprzednimi zmianami. zaczęłem ręcznie zmieniać zawartość plików wg instrukcji, ale w pliku catalog\admin\includes\boxes\catalog.php nie ma jednej linijki, która powinna być wg instrukcji. jest podobna, ale nie wiem jak to zmienić by działało (php znam tyle o ile, trochę wiem o c++ - a wszystkie języki tego poziomu są podobne).
to jest fragment instrukcji:
4. catalog\admin\includes\boxes\catalog.php
Replace the follow:
<?php '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a>' ); ?>
With:
<?php // START: Product Extra Fields '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . '</a>'); // END: Product Extra Fields ?>
a to mojego pliku (chyba o ten fragment chodzi, tzn. ten trzeba zmienić):
<?php '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_FEATURED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink"> Produkty polecane </a><br>' . tep_admin_files_boxes(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED) . ?>
może ktoś wie co z tym zrobić... bo ja nie mam pojęcia. będę wdzięczny za wszystkie rady, bo na forum osc, chyba nie za bardzo wiedzą jak to zrobić