Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lay] Ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kreton
Witam, chciałbym poddać waszej opinii moja nową stronę. Przede wszystkim starałem się zrobić stosunkowo prosty lay, ładny, czytelny.

Chciałbym prosić o ocenę wyglądu, funkcjonalności i kodu jeżeli można.

Click

Aha, do wiadomości smile.gif. Tekst w środku jest na razie nie adekwatny. smile.gif
devnul
ładny prosty czytelny, wydaje się poprawnie napisany od strony kodu. Niepodoba mi się tylko to menu po prawej - za duże wcięcia jak dla mnie - wygląda to tak jakby było poszarpane - albo się rozjechało. Dałbym też większy odstęp wokół zdjęcia. No i te loga sponsorów - tak jakoś niechlujnie rozmieszczone. Tyle odemnie smile.gif
kwiateusz
brzydka czcionka na zakładkach, jw. za mały odstęp od zdjęć i za duży w menu, a logo sponsorów nie mam... pewnie adblock wyciął tongue.gif
Kreton
Dobra, poprawię. Tylko zastanawiam się nad czcionką w tym menu na górze. Chyba będę musiał się porwać na obrazki z tekstem wygładzonym. Zawsze parę kilo więcej.

Tylko tyle komentarzy ? Zależy mi bo strona idzie pod młotek. Znaczy za kasę biggrin.gif
.radex
Czcionka straszna, zbyt mała odległość pomiędzy liniami. Ładniejsza jest na menu.
haponiuk
Wygląd: czcionka na minus
Kreton
Cytat
Czcionka straszna, zbyt mała odległość pomiędzy liniami. Ładniejsza jest na menu.

Poprawione.

Cytat
[...]za duże wcięcia jak dla mnie - [...] Dałbym też większy odstęp wokół zdjęcia. No i te loga sponsorów - tak jakoś niechlujnie rozmieszczone.

Poprawione.
.radex
Teraz dużo ładniej wygląda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.