Witam.
Na stronie mam formularz, a pod nim komentarze.

Tylko wlasnie : te komentarze chce wyswitelac w DIVie o ID="komentarze" - tylko j tutaj mam problem bo powinny sie one zaladowac wraz pojawieniem sie danej podstrony.
Ponadto powinny sie one przladowyac (pokazywac nowy komentarz) po wysalniu nowego komentarza za pomoca formularza (formularz tez wysylany jest w Ajaxie).

Kod JS.
Kod
// funkcja ta powinna ladowac wszytkie komentarze - powinna ona byc wywolana zaraz po uruchoimieniu podstrony oraz po dodaniu komentarza - tak zeby wraz z wyswietlanymi komentarzami pokazywala ten nowo dodany komentarz

function pokaz_komentarze() {
            var url = 'komentarze.php';
            var ajax = new Ajax.Updater(
            {success: 'komentarze'},url,{method: 'get', parameters: params, onFailure: reportError});      
}

// funkcja ponisza jest niezbedna aby dziala mi funkcja sendData oraz p[roboje tutaj wywloac funkcje ktora ma pokazacc komentarze ale mi ich nie pokazuje :(
function init () {
      pokaz_tematy();
      $('submit').onclick = function () {
            sendData();
      }
}

function sendData () {

// funkcja ta wysyla mi formularz oraz powinna od nowa wywolac funkcje pokaz_komentarze()  tak aby odsiwezyc liste komentarzy

}

--------- Ponadto w body onload mam zaladowana funkcje init()

Bardzo prosze o pomoc - bo nie wiem co mam zle ze nie chce mi pokazywac komentarzy czyli cos jest nie tak z funkcja pokaz_komentarze - oczywice aby komentarze mi pokazywalo po starcie strony oraz zeby odsiwezlo ich liste po wykonaniu funkcji sendData -> czyli po wyslaniu kolejnego komentarza.

Z gory dzieki za pomoc.