Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: imperator stat
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
wassago
przydal by sie jakis link do statystyk IS snitch.gif
rzseattle
no ja tez spojzalem, mysle fajnie mozna obejzec statsy, proboje nacisnac a tu zonk.

Fajnie by bylo miec w nie wglad smile.gif
spenalzo
Chociaż dla tych co mają ksywki w zielonym kolorze winksmiley.jpg
GeoS
Dragon: taka sprawa, wersja ponizej 5.0 nie da sobie rady z takim ruchem, jaki generuje to forum (chodzi o logi).
Proponuje, zebys przetestowal wersje beta 5.0 (przepisany od zera system zapisu odwiedzin w poszczegolnych przedzialach czasowych - jak na razie nie sypiacy sie) biggrin.gif
Seth
GeoS: akurat to moja robota winksmiley.jpg Apropo bety to wlasnie dlatego, ze to taka wersja nie instalowalem 5.

BTW: Pamietam jak mi wspominales o statystykach ale nie wiedzialem, ze chodzi o to smile.gif
dragossani
Myślę, że wkrótce za sprawą Seth'a pojawi się na forum mod do statystyk phpBB, a jeśli chodzi o statystyki ogólne to zamiast IS wrzucę wkrótce Webalizera - leci po logach i jest odpowiednio wydajny.
GeoS
Jesli ma sie dostep do logow serwera WWW, to wiadomo ze nie ma co sie bawic ISTATSem.
Choc z drugiej strony, potraf oni dotrzec do informacji niedostepnych w Webalizerze smile.gif
KaMeLeOn
Cytat
[...] a jeśli chodzi o statystyki ogólne to zamiast IS wrzucę wkrótce Webalizera - leci po logach i jest odpowiednio wydajny.

Zamiast Webalizera proponuję AWStats napisane w Perlu... Moim zdaniem są o wiele lepsze...
spenalzo
Cytat
Zamiast Webalizera proponuję AWStats napisane w Perlu... Moim zdaniem są o wiele lepsze...

Ja jestem za - przejrzałem i mi się podobają. :mrgreen:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.