no ja tez spojzalem, mysle fajnie mozna obejzec statsy, proboje nacisnac a tu zonk.
Fajnie by bylo miec w nie wglad
spenalzo
30.10.2003, 17:36:23
Chociaż dla tych co mają ksywki w zielonym kolorze
GeoS
30.10.2003, 23:06:40
Dragon: taka sprawa, wersja ponizej 5.0 nie da sobie rady z takim ruchem, jaki generuje to forum (chodzi o logi).
Proponuje, zebys przetestowal wersje beta 5.0 (przepisany od zera system zapisu odwiedzin w poszczegolnych przedzialach czasowych - jak na razie nie sypiacy sie)
Seth
30.10.2003, 23:25:05
GeoS: akurat to moja robota Apropo bety to wlasnie dlatego, ze to taka wersja nie instalowalem 5.
BTW: Pamietam jak mi wspominales o statystykach ale nie wiedzialem, ze chodzi o to
dragossani
31.10.2003, 17:42:14
Myślę, że wkrótce za sprawą Seth'a pojawi się na forum mod do statystyk phpBB, a jeśli chodzi o statystyki ogólne to zamiast IS wrzucę wkrótce Webalizera - leci po logach i jest odpowiednio wydajny.
GeoS
1.11.2003, 23:44:56
Jesli ma sie dostep do logow serwera WWW, to wiadomo ze nie ma co sie bawic ISTATSem.
Choc z drugiej strony, potraf oni dotrzec do informacji niedostepnych w Webalizerze
KaMeLeOn
2.11.2003, 03:17:13
Cytat
[...] a jeśli chodzi o statystyki ogólne to zamiast IS wrzucę wkrótce Webalizera - leci po logach i jest odpowiednio wydajny.
Zamiast Webalizera proponuję AWStats napisane w Perlu... Moim zdaniem są o wiele lepsze...
spenalzo
2.11.2003, 11:45:55
Cytat
Zamiast Webalizera proponuję AWStats napisane w Perlu... Moim zdaniem są o wiele lepsze...
Ja jestem za - przejrzałem i mi się podobają. :mrgreen:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.