Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] janowlubelski.org
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
SHiP
Wtam, chciałbym usłyszeć co sądzicie na temat strony - Janów Lubelski System już jest aktywny więc proszę o nie dodawanie glupich artykułów winksmiley.jpg. Chciałbym usłyszeć coś na temat layoutu, nawigacji, funkcjonalnosci etc.

Strona miasta Janów Lubelski

Co do validowania przez w3c, no cóż moj edytor wysywig nie generuje do konca poprawny kod. Dzisiaj postaram się umiescic klasę w php poprawiającą ta sytuacje.
Moli
Design jest dziwny, wszystko jakoś dziwnie poukładane, nie pasuje do siebie wszystko. W pierwszym od góry newsie, jak kliknę na komentarze to włącza się zdjęcie. Po co w komentarzach tagi typu css,php,html ? Galeria jest mało funkcjonalna. Kod jest ładny, ale wygląd mi się nie podoba.
LonelyKnight
Mam podobne wrażenia jak Moli. Niby wszystko ok, kod ładny ale design jakoś do mnie nie trafia - jest jakiś taki bez wyrazu.

Jak przełączasz się między 'szukaj' i 'zaloguj' imputy skaczą kilkanaście px do góry - nieładnie to wygląda.
SHiP
Cytat
W pierwszym od góry newsie, jak kliknę na komentarze to włącza się zdjęcie

Poprawione to byl akurat bug edytora. Później wrzuce skrypt w php ktory bedzie to lepiej zabezpieczal

Cytat
Po co w komentarzach tagi typu css,php,html

Już znieknęły opisy, a znaczniki te czasami sie przydają smile.gif.

Cytat
Jak przełączasz się między 'szukaj' i 'zaloguj' imputy skaczą kilkanaście px do góry - nieładnie to wygląda.

Poprawione

Dzięki za komentarze. Później postaram sie zgadnąc co sprawia że wygląd sie nie taki jak trzeba...
Kreton
Widzę tu CSS w linii. smile.gif
kleo
Wg mnie calkiem niezle, ale ta kancelaria prawnicza bijaca po oczach to jakies nieporozumienie. To miejsce powinno byc lepiej/inaczej wykorzystane, a nie na taka reklame. Ja bym tam wrzucil pare elementow, ktore kolorystycznie ozywilyby (delikatnie) te stronke.
haponiuk
Kolorystyka .... niebieski, czarny, i biały za bardzo kontrastowe, męczy oczy
Speedy
Cytat(haponiuk @ 4.06.2007, 16:41:21 ) *
Kolorystyka .... niebieski, czarny, i biały za bardzo kontrastowe, męczy oczy

Tekst zazwyczaj powinien być ciemny na białym tle. Wtedy lepiej się go czyta, więc nie wiem, co w tym męczącego. Odcień niebieskiego jest wg mnie ładny.
drbane
Bardzo ladny design, moze byc zrodlem inspiracji.
ocena: 5/6
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.