Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z dynamicznym słownikiem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
polpen
witam
mam problem z dobrze działającym słownikiem dynamicznym w sklepie. Dokładnie chodzi mi o to że nie wiem dlaczego ale w przypadku kiedy zmieniam język np na angielski to nie wszystkie rzeczy mi się przetłumaczają. W skrócie można powiedzieć że całość jest w tym języku ale jakieś pojedyńcze rzeczy cały czas są po polsku.
Czy ktoś wie czego to jest przyczyną, dlaczego tak się dzieje??
nospor
blinksmiley.gif
A ja w moim samochodzie wciskam guzik od lampek do niektore sie zapala a niektore nie. Wiecie oco chodzi?

@polpen nie uwazasz ze lepiej by bylo jakbym podal jaki mam samochod, jaki to guzik? Podobnie u ciebie: nie uwazasz ze lepiej by bylo jakbys podal jaki to sklep (jaki skrypt), czego uzywasz do jezykow? Naprawde trudno sie domyslic tego?

Wracajac do problemu: bo nie wszystko przetlumaczyles tongue.gif
polpen
Cytat(nospor @ 18.07.2007, 13:08:50 ) *
blinksmiley.gif
A ja w moim samochodzie wciskam guzik od lampek do niektore sie zapala a niektore nie. Wiecie oco chodzi?

@polpen nie uwazasz ze lepiej by bylo jakbym podal jaki mam samochod, jaki to guzik? Podobnie u ciebie: nie uwazasz ze lepiej by bylo jakbys podal jaki to sklep (jaki skrypt), czego uzywasz do jezykow? Naprawde trudno sie domyslic tego?

Wracajac do problemu: bo nie wszystko przetlumaczyles tongue.gif

masz racje:) tylko że jest jeden problem bo kodu nie moge Ci przesłać:( w takiem razie przejrze jeszcze baze bo może w bazie danych nie jest dobrze przetłumaczone.
dzięki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.