Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php extreme] Brak wyświetlania news'ów
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Jacussi
wchodze na moją strone... zrobiona jest w PHP Extreme ( cms ) ( www.dclan.yoyo.pl ) jako ze jestem jej ADMINISTRATOREM mam dostęp do wszystkiego...także więc wchodze w panel administratora...pokazuje sie MENU...w tym menu mam dostęp do opcji forum opcji obrazów...opcji download....opcji newsów... no i chce wejsc do OPCJI NEWSÓW zeby napisac nowego newsa...i problem twki w tym ze jak wchodze w opcje newsow...to nie wchodzi mi w te opcje...tylko otwiera mi sie moja strona glowna czyli ( www.dclan.yoyo.pl ) tak jakby to byl link na moją strone główną...dlaczego tak jest sad.gif?
strife
Co to ma być za tytuł? Zmień nazwę tematu na bardziej opisującą problem, bo ktoś Ci zamknie temat happy.gif Wcześniej było wszystko wporządku, ten błąd wydarzył się nagle?

Przenoszę na Systemy portalowe i CMS'y
Jacussi
tak wydarzyl sie nagle...:/ wczesniej wszystko działało...i naprawde nie wiem jak nazwac ten temat...:/
strife
Cytat(Jacussi @ 15.08.2007, 16:04:42 ) *
tak wydarzyl sie nagle...:/ wczesniej wszystko działało...i naprawde nie wiem jak nazwac ten temat...:/

Korzystasz z darmowego serwera, yoyo więc musisz się liczyć z takimi sprawami, możesz wysłać e-mail do tego hostingu z pytaniem co się stało. Nie mniej jednak mi wydaje się, że może mieć to jakiś związek z ustawienia php.ini, być może sesja wygasa i nie masz uprawnień do zarządzania news'ami w serwisie. Zobacz w bazie czy masz odpowiednie uprawnienia, sprawdź też moduł do zarządzania news'ami, spróbuj znaleść linijkę dotyczącą sprawdzania uprawnień i ją zakomentować. Ja nie znam tego cms'a, daje Ci tylko wskazówki winksmiley.jpg

Pozdrawiam.

PS. Następnym razem zamknę Ci temat, bez jego poprawy. Jednak można nazwać ten temat inaczej prawda?
Jacussi
prawda prawda...wielkie dzięki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.