Mam następujący problem. Wszystkie dane wyświetlają sie dobrze, tylko chcę aby strona www była linkiem na ta stronę. I linkiem jest ale o innym adresie.
Obecy link do www to
www.moja_strona.com.pl/i_dopiero_strona_podana_w _formularzu.
Kod jest następujący
$result = mysql_query($zapytanie); while ($wiersz = mysql_fetch_array($result)) { echo '<TABLE class="client">'; IF (trim($wiersz['nazwa']) != "") { echo "<TR><TD class=\"nazwa\">{$wiersz['nazwa']}</TD></TR>"; } echo "<TR><TD>Działalność:{$wiersz['kategoria']}</td></tr>"; echo "<TR><TD>Region:{$wiersz['region']}</TD></TR>"; echo "<TR><TD>e-mail:<a href=\"mailto:{$wiersz['email']}\">{$wiersz['email']}</a></td></tr>"; echo "<tr><td>Telefon domowy:{$wiersz['tel']} </TD></TR>"; echo "<TR><TD>Telefon komórkowy:{$wiersz['kom']}</TD></TR>"; echo "<TR><TD>Strona www:<A href=\"{$wiersz['web']}\">{$wiersz['web']}</A></TD></TR>"; echo '</TABLE>';
Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję. Pozdrawiam.
EDIT:
Witam. Znalazłem błąd jaki popełniłem. Jeśli ktos spotka sie z podobnym problemem- podaje poprawny kod.Teraz powinno tak wyglądać :
$result = mysql_query($zapytanie); while ($wiersz = mysql_fetch_array($result)) { echo '<TABLE class="client">'; IF (trim($wiersz['nazwa']) != "") { echo "<TR><TD class=\"nazwa\">{$wiersz['nazwa']}</TD></TR>"; } echo "<TR><TD>Działalność:{$wiersz['kategoria']}</td></tr>"; echo "<TR><TD>Region:{$wiersz['region']}</TD></TR>"; echo "<TR><TD>e-mail:<a href=\"mailto:{$wiersz['email']}\">{$wiersz['email']}</a></td></tr>"; echo "<tr><td>Telefon domowy:{$wiersz['tel']} </TD></TR>"; echo "<TR><TD>Telefon komórkowy:{$wiersz['kom']}</TD></TR>"; echo "<TR><TD>Strona www:<A href=http://www.{$wiersz['web']}>{$wiersz['web']}</A></TD></TR>"; echo '</TABLE>';
Dziękuję za uwagę.