Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adapter Bluetooth
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Sabistik
Witam,

Posiada ktoś może adapter bluetooth USB dla którego dostępne są sterowniki dla windowsa xp i mógłby podać jego model? Otóż posiadam 2 takie adaptery, ale oba to jakieś noname'y(bt-d701a, isscbta) i nie mogę do nich znaleźć sterowników dla windy. Jedynie działają przy pomocy BlueSoleil, a ten program jest paskudny i ogranicza mnie w paru sprawach. Chyba że ktoś jest w posiadaniu działających sterów, to byłbym wdzięczny.
Lejto
ja mam d-linka dbt-122 stery http://www.dlink.pl/?go=gNTyP9CnptFMIC4ASt...4DJt0CAtHHYfZzI
GrayHat
http://www.bluesoleil.com/ - sterowniki i oprogramowanie do wiekszosci adapterow bt na swiecie winksmiley.jpg imho najlepszy soft
Sabistik
Zaraz dostaniesz warna za nie czytanie treści tematu przed odpowiedzią.
krzyszbi
a co dokładniej tobie nie działą
przy pomocy BlueSoleil łączyłem się ze wszystkiem co ma blutooth czy to
telefon ( jako telefon i modem do netu działał jako połączenie bezpośrednie ( 115 kb/b ) jak i przez gprs na aplikacji producenta ( 375kb/s ) )
czy słuchawka ( zadziałało nawet w skype ) i jeszcze parę rzeczy juz nie mapiętam nawet co
jedyne czego nie jestem w stanie potwierdzić to drukarka
Sabistik
No to ciekawe. Mi ani GPRS nie działa, ani nie mogę korzystać z innych aplikacji korzystających z blue, bo żadna nie wykrywa interfejsu blue.
krzyszbi
może dokładnie powiesz jakich użądzonek masz zamiar tak używać questionmark.gif może się coś uda wykombinować

ja mam Siemens S65 połączył się bez problemu podobnie słuchawka Jabra BT*** ( nie pamiętam jaka dokładnie ) i działa mi wszystko i wszystkie rodzaje połączeń adapter na usb kupiony na allegro za mniej więcej 15 zł obecnie taniej taki jak >> tutaj << pierwszy znaleziony jak mój
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.