Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: baza danych z fora.pl pomoc lub zlecenie
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
DjDarrek
Witam, potrzebuje jakimś cudem wyciągnąć bazę danych mojego forum z fora.pl - czy jest jakiś sposób ? w sumie oficjalnie nie można, ale pewnie ktoś się z tym bawił, jest to mi baaardzo potrzebne, proszę o porady - jeśli nie to za wyciągnięcie zapłacę dobrą cenę! pomysły proszę tutaj, oferty uzyskania bazy, na gg 3280345 pzdr

PS. nie potrzebuję tutaj postu typu "nie da się, szkoda czasu" - ponieważ jakimś sposobem bazę muszę uzyskać, i przeznaczam na to dość pokaźną sumę!
test30
witam,
to od administracji zalezy czy udostepnia ci to,
nie ma mozliwosci wyexportowania zawartosci twojej bazy danych recznie sad.gif

jedynym sposobem jest skontaktowanie sie z 'wladzami'
zaoferuj im cos (chocby nawet link/banner na stronie glownej mowiacy o tym, ze forum bylo na fora.pl). Cos trzeba im zaoferowac, jesli masz duze forum to jestes cenniejszym klientem ich hostingu niz 1000 tysiecy innych osob, ktore zarejestrowaly sie i ich fora sa odwiedzane przez nikogo lub kilka osob miesiecznie, dlatego nie chca sie pozbywac dobrego klienta, ktorym jestes ty.

haha.gif mozna recznie przenosic haha.gif kopiuj&wklej haha.gif

jeszcze ktos moglby powiedziec, ze "przeciez mozna sie wlamac i tyle", ale to sie nie kalkuluje z cena otrzymanych informacji:ryzyko zlapania+cena skorzystania z uslug takiego h4x0ra

wg mnie najlepszym rozwiazaniem jest kontakt z administracja haha.gif
DjDarrek
forum jest duze.... 80 000 postow, pisalem do nich i powiedzieli ze nie dadzą bazy, nawet na razie wykup ich nie interesuje- więc szukam innego sposobu!
icoder.pl
jeśli kogoś to jeszcze interesuje to podaje link z opisem:
icoder.pl
scanner
Cytat(icoder.pl @ 18.02.2010, 22:21:59 ) *
jeśli kogoś to jeszcze interesuje to podaje link z opisem:
icoder.pl

@icoder: chłopie, kłamiesz w żywe oczy - nie dajesz żadnego opisu, tylko linkujesz do w zasadzie płatnej oferty.
Masz szczęście że jestem zmęczony i nie chce mi się uprawiać podchodów, bo wybadałbym Cie, na ile legalny jest Twój sposób i czy nie łamie regulaminu fora.pl - ale strzeż się każdego maila z pytaniem, bo inni mogą nie być tak łaskawi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.