Witam,
Mam laptopa, zainstalowałem sobie sterowniki do karty atheros AR5BXB63 (AR5007EG), sterowniki zostały zainstalowane pomyślnie, także z tego co się orientuję karta działa. Mimo to nie mogę wykryć sieci bezprzewodowej, a wiem, że taka jest bo działa na drugim laptopie. Jak sobie wrzuciłem jakieś intelowskie oprogramowanie do wykrywania tych seci to mi wyskakuje komunikat, że nie mam zainstalowanej karty sieciowej bezprzewodowej, no i jestem w tak zwanej kropce, bo z jednej strony jest i działa, z drugiej nie ma.

Laptop to acers aspire 3690
Od razu dodam, że włączyłem kartę przełącznikiem na obudowie laptopa i że na klawiaturze laptopa nie ma kombinacji klaiwszy Fn+coś, która włączała/wyłączałaby kartę sieciową, jak to się zdarza w innych laptopach. W menedżerze urządzeń pod kartami sieciowymi, atheros wygląda ok, we właściwości karty też jest wszystko w porządku. Nie mam zielonego pojęcia co jest grane, pomysły mi się już pokończyły sadsmiley02.gif

Jeśli ktoś coś może doradzić, ma jakiś pomysł to prosiłbym o odpowiedź. Z góry dzięki smile.gif