Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 MB = MYSQL :) ??
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
cineck
witam smile.gif dostalem od Gwiazdora konto zbaza MYSQL o pojemnosci 3 MB laugh.gif mam w zaiwazku z tym pytanie: Czy na tak "duzym" winksmiley.jpg koncie moge sobie zainstalowac forum phpbb questionmark.gif? cele forum zajmuje ok 2 MB ale nie wiem co z reszta , posty, tematy, uzytkownicy questionmark.gif? co mi radzicie smile.gif POZDRO
AcidBurnt
wszystko zalezy od populartnosc twojego forum, ogulnie po instalacji forum zajmuje grosze,

a gdy forum zaczyna sie rozbudowywac moze byc problem, moja baza danych z forum na linkinpark.pl zjamuje juz okolo 117 mb
cineck
smile.gif no moje forum na narazie bedzie male , po prostu nie chce od razu wariowac na poczatek tylko zobaczec jak to bedzie wygladalo smile.gif thx za info aaevil.gif
menic
Miejsce przeznaczone na pliki np. php to nie jest to samo co miejsce przeznaczone na baze danych winksmiley.jpg
damians
ja zrobiłem skrypt takie jakby katalogawanie linków bardzo zautomatyzowana z administracją itd ale bez rejestracji i zajmuje mi 1.2 mb. z 50 linkami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.