Skomentuję design w .png, a nie pocięty wygląd, ponieważ jak widać, nie jest on skończony.
Kolorystyka jest dobra, ale źle zastosowana (głupio napisane, wiem

). Taka zieleń jak masz w topie i w menu jest dobra (na strony dla małej grupy użytkowników). Reszta wyglądu nie pasuje. Menu to porażka. Ten biały jest jakby na siłę wciśnięty. Nie pasuje, a nawet przeszkadza.
Dlaczego używasz takiej brzydkiej czcionki? Jako miłośnik oczywiście polecam
Sans 
, jednakże zauważyłem podczas cięcia wyglądu, że jest on szerszy od ariala. A propos czcionek. mam pytanie (nie związane z tematem). Czy DejaVu Sans jest domyślnie zainstalowany w windowsie xp? Użyłem go do menu i nie wiem, czy będzie pasował. Dzięki za odpowiedź

(może na pw, bo nie chcę ostrzeżenia hehe

).
Czcionka na wyglądzie jest za mała. 12 px to minimum. Ostatnio zacząłem się do tego stosować i muszę powiedzieć, że w końcu zrozumiałem trochę, że wygląd ma być użyteczny, a nie ładny (a miałem z tym problemy

).
"Następny mecz" - ten "średnik" pomiędzy dwoma herbami wygląda strasznie.
"Tabela klasy okręgowej" nie pasuje do całości wyglądu.
Formularz logowania jest tragiczny. Niczym z kilku lat temu.
Odradzam rozwijane menu na takich stronach.
Zamień "stat24" na google analytics.
Całość wyglądu jest podobna do stron z kilku lat temu (głównie kolorystyka). Będziesz musiał zrobić coś na tamten styl, ale z współczesnymi akcentami. Takie kolory nie są złe.
PS Słuchaj mądrych ludzi na tym forum (nie ja!

). Gdybym zastosował 50% ich rad to był bym bos

, a że stosuje ok. 20% rad (chodzi o kod html, css i użyteczność), a może i mniej to jestem taki o webma
jster.

PS2 Sory za prywatkę