Próbowałem to uprościć na wiele sposobów ale póki co to tylko zdołałem odczytać bazę danych oraz zdobyć jej kod.
"
<?xml version="1.0" standalone="yes"?> <recordset> <R1> <INDEKS><![CDATA[0000001]]></INDEKS> <SYM_DOST><![CDATA[001]]></SYM_DOST> <NAZWA><![CDATA[CH.COLVMBUS EDT 50MLV]]></NAZWA> <JM><![CDATA[01]]></JM> <KOD_GA><![CDATA[10]]></KOD_GA> <CENA_ZAK>32,22</CENA_ZAK> <CENA_ZB>59</CENA_ZB> <CENA_DET>0</CENA_DET> <S_POCZ/> <PRZY>0</PRZY> <ROZ>0</ROZ> <S_FAK/> <LC>1</LC> <DR><![CDATA[]]></DR> <MARZA>50</MARZA> <PODATEK/> <IL_OPAK/> <PROC_VAT><![CDATA[22]]></PROC_VAT> <SWW><![CDATA[]]></SWW> <KRESKI><![CDATA[3595470131011]]></KRESKI> <KOD_FISK>1025</KOD_FISK>
"
W chwili obecnej staram się w sklepie przerzucić całą kartotekę asortymentową na nowy program (Subiekt GT). starałem się przegrać to na .xml ale problem dalej wyskakuje gdyż program nie odczytuje "rows" ... nie mam pojęcia jak z tym ruszyć.
Może ktoś z was, speców od tego miał do czynienia z takim problemem ?
Z góry dziękuję chociażby na najmniejszą podpowiedź, naprawdę.
Pozdrawiam.
Aha nie zapytałem czy w ogóle da się to przerobić czy całą kartotekę asortymentową trzeba przepisywać ręcznie.
Jeszcze raz dziękuję
proszę ... chociaż by mała pomoc jak mam dalej ruszyć. Jakiś konwerter albo no nie wiem ... czy w ogóle da się to przerobić ?