Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Bad Behavior - instalacja
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
BatGraf
Cześć smile.gif

Strasznie nie lubię pisać nowego tematu, bo wolę pogoglować, ale tym razem nie potrafię sobie opradzić z głupia pierdołą i tu bardzo prosze o pomoc w zrozumieniu smile.gif I z góry - dziekuje smile.gif

Mam dwa pliki - jeden z formularzem "formularz.html" i drugi "skrypt.php".
W formularz.html jest formularz (smile.gif) a w skrypt.php kod, który wysyła mi to załózmy do pliku czy bazy.

Chcę zabezpieczyć przed spamem formularz wykorzystując (tak mi podpowiedziało google [jako jeden z lepszych sposobów] )za pomocą Bad Behavior

Ściągnąłem pliki, jest ich kilka i jest manual, ale niestety EN (tylko nie krzyczcie, żebym sie uczył angielskiego, bo tez nad tym boleję), ale to nie problem. Jest tam opisane jak to zastosować w wielu systemach - joomla, mediawiki i inne, ale słowa nawet jak wstawić to w prosty formularz.

Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź
memory
W manualu nic nie pisze o integracji z wlasnym cms czy prostym formularzu
BatGraf
no właśnie nie. Tzn miałem na mysli instrukcję dołączoną do plików. To jest niby proste i pewnie tak jest, ale siedzę nad tym i nic mi nie wychodzi :|
Maxik
A to to niby co? http://www.bad-behavior.ioerror.us/documen.../porting-guide/ Masz opisane jak to użyć przy systemie innym niż podane.
BatGraf
dzieki, śmiga smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.