Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]zapis do pliku funkcji
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dave666
mam takie pytanko jak coś takiego zrobić bo szukam w Google i nie mogę nic takiego znaleźć co by pasowało
mamy forumasz i skryt php
w formularzu mamy on i off
jak zrobic tak zeby po zaznaczeniu on zapisywało do pliku on a jak zaznacze off to bedzie off
chodzi mi o to zeby po zapisaniu np do pliku ON ono sie zapisywało a jak wejde jeszcze raz na formularz i wcisne off i zatwierdzę zeby te on w pliku txt zamieniało sie na off
jak zrobić taki formularz i skrypt czy ktoś mógłby mi pomoc
erix
Szczyt lenistwa...

file_put_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i ani słowa więcej.
dave666
nie szczyt lenistwa a brak wiedzy z tego co wiem to to forum jest po to zeby pomagać nie napisałem napisz mi skrypt gotowy a podpowiedz wiec jezeli ktos chce to udostępni skrawek swojej wiedzy i pomoże a nie będzie trzymać tylko dla siebie
erix
Owszem, ale po to dałem Ci link do manuala, żebyś z niego skorzystał. Ta funkcja jest do tego, czego potrzebujesz.

A masz już ~45 postów, to znaczy, że jakieś postępy musiałeś poczynić i manuala na pewno widziałeś. Owszem, wiedzą trzeba się dzielić, ale nie dawać bezmyślnie na tacy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.