Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML][CSS]ładowanie Podstron
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gniew1971
Heja !
Mam pewienj problem z ładowniem niektorych podstron na mojej stronce. Kiedy wejde na stronke klikne w niusa czytaj więcej, to amen, podstrona się tragicznie ładuje i top ucieka troche na lewo. Wszystko to można zobaczć na stronce www.moszczenica.info - tam proszę kliknąć na np: czytaj więcej jak jest pierwszy news.

Prosze o pomoc exclamation.gif!

Pozdro !

P.S Strona pisana na divach exclamation.gif!
bigZbig
Mnie tam nic nie ucieka ani w lewo, ani w prawo
gniew1971
a mi ucieka delikatnie, i się wolno ładuje
Adis92
A z jakiej przeglądarki korzystasz questionmark.gif Mi na ff śmiga elegancko i szybko.
gniew1971
FF chodzi zaje...... , ale na IE ju z pojawia się ten problem.

FF chodzi zajefajnie i szybko , ale na IE ju z pojawia się ten problem.
slewin
FF i opera dobrze czyta a IE faktycznie coś przedstawia . hmmm może masz jakieś nakładające się style na stronie z aktualności . Lub plik css jest źle odczytywany . W ksiązkach wydawnictwa Helion możesz trafić na taką treść
Cytat
Program IE5 nieprawidłowo analizuje warto¶ć "\"}"", co polega na przedwczesnym zakończeniu deklaracji stylu. Warto¶ć ta została pokazana powyżej, natomiast niżej podano warto¶ć poprawn±. Aby uzyskać dodatkowe informacje należy zagl±dn±ć pod adres http://glish.com/css/hacks.asp
. A jak nie znajdziesz błędu to zrób nowy obrazek o kilka pixeli mniej lub więcej i zobacz jak to przeglądarki czytają winksmiley.jpg . pozdro
bluesqad
Musisz dodać specjalny plik ze stylami CSS tylko dla IE. Czasami to jedyne wyjscie na krzaki spowodowane tą przegladarką.
A może masz coś w ogóle ze stylami poprzestawiane?

I zobacz tam:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=101402

I jeszcze wątek z pierwszej strony Przedszkola:
Temat: CSSW_jaki_sposob_dolacza_sie_rozne_style
gniew1971
Czyli co mam zrobić? Na FF działa zajeb..... exclamation.gif!! Ale chce by na IE było też zajeb...... exclamation.gif!! Proszę o pomoc, z góry dzięki !
ostrylg
Dopasuj odpowiedni styl pod IE. Jeden pod IE drugi pod reszte przeglądarek.
gniew1971
To co mam wstawić by jeden był tylko pod IE, a drugi pod inne przeglądarki? Można jakiś kodzik prosić?
piotrooo89
komentarze warunkowe zacznij od tego. później hacki do IE.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.