Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Coś jakby sklep internetowy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Fuli5
Hej wszystkim. Robie od czasu do czasu strony www, i teraz naszła mnie taka myśl dotycząca małego sklepu. Chciał bym aby strona była zarazem sklepem ale żeby nie był to typowy sklep ... wiem że może to dziwnie brzmi. Więc postaram się to opisać.

Mam stronę np ... hmmm powiedzmy z ręcznie robionymi krawatami... robię podstronę gdzie pokazuję swoje, prace i zarazem ofertę 20 krawatów smile.gif ... i czy jest coś takiego jakiś nieskomplikowany skrypt że np obok tego daję "kup teraz" czy "kup" i jest to dodawane do jakiegos koszyka .. a potem na koniec sie to finalizuje ....
Spawnm
po kliknięciu dodajesz produkt do sesji tablicowej , na koniec finalizujesz wypełniając forma i wysyłając majla do admina sklepu z danymi z sesji i forma.
proste smile.gif
mecenas
Zależy o co Tobie właściwie chodzi smile.gif czy o techniczną możliwość zrobienia czegoś takiego? Jeśli o to pytasz to nie rozumiem pytania - bo to chyba oczywiste (kolega przed chwilą zasugerował jedno z możliwych rozwiązań).

A jeśli chodzi Ci o gotowy skrypt - jest tego sporo, chociażby taki osCommerce, który jednak chyba byłby zbyt ciężki na tak małe potrzeby...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.