NIe mogę poradzić sobie z TinyMCE. Otóż gdy chce np wstawić zdjęcie, podejrzeć kod HTML itp po pojawiuniu się dodatkowego okna nic się w nim nie pojawia. Okno jest białe bez treści

FireBug pokazuje:
Kod
Components is not defined
var tinymce={majorVersion:"3",minorVersi...hanged();return true}return false})})();
Nie udzielono uprawnien do odczytania wlasciwosci Window.tinymce
var tinymce=null,tinyMCEPopup,tinyMCE;ti...inyMCEPopup.init();tinyMCEPopup._wait();
tinyMCEPopup.editor is undefined
[url=""]form_utils.js()[/url]()form_utils.js (wiersz 10)[img]chrome://firebug/content/blank.gif[/img]var themeBaseURL = tinyMCEPopup.editor.b...mes/' + tinyMCEPopup.getParam("theme"));
this.params is undefined
var tinymce=null,tinyMCEPopup,tinyMCE;ti...inyMCEPopup.init();tinyMCEPopup._wait();
var tinymce={majorVersion:"3",minorVersi...hanged();return true}return false})})();
Nie udzielono uprawnien do odczytania wlasciwosci Window.tinymce
tinyMCEPopup.editor is undefined
[url=""]form_utils.js()[/url]()form_utils.js (wiersz 10)[img]chrome://firebug/content/blank.gif[/img]var themeBaseURL = tinyMCEPopup.editor.b...mes/' + tinyMCEPopup.getParam("theme"));
this.params is undefined
Co jest nie tak z tym TinyMCE. Jakiś czas temu także chciałem użyć ten edytor jednak miałem ten sam problem :/ Co uniemożliwia jego używanie :/