Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona widmo.
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
MateuszS
(konieczne słuchanie tego przy czytaniu) SOUNDTRACK

Dlaczego czasami jak pobieram z rapidshare, przestaje pobierac, strona rapidshare.com nie działa? Innym, których się w tym czasie pytałem, im działało, więc nie jest to wina padniętych serwerów tylko coś u mnie, jakoś blokuje mi przez jakiś czas tą stronę, dzieje mi się to niezależnie od systemu operacyjnego... Proszę o pomoc. Boję się.
skowron-line
Może policja daje Ci ostatnią szanse na zaniechanie tego przestępczego procederu smile.gif.
mydoom.h
Cytat
Boję się.

Czego biggrin.gif ?

Spytaj swojego ISP dlaczego tak jest.
MateuszS
Czy to normalne ze jaka bym strone nie zpingowal ping onet.pl ping google.com to i tak mam "uplynal limit czasu rzadania"??

Co do tego rapidshare to mnie juz to zaczyna irytowac powoli nie mam pojecia co to za dziwna blokada strony.
matixrr
Pobieranie plików a strona to jakby dwie inne rzeczy bo przecież pliki są rozmieszczane jakby na kilku serwerach, więc padnięcie jednego nie oznacza, że z innych nie można ściągnąć lub główna strona nie działa. Jednak jeżeli problem się powtarza to możliwe, że to kwestia blokowanie dostępu itp.

Ściągasz za free czy może premium? Jakieś generatory linków programy do nabijania punktów na premium?
mydoom.h
Cytat
Czy to normalne ze jaka bym strone nie zpingowal ping onet.pl ping google.com to i tak mam "uplynal limit czasu rzadania"??

Host może mieć wycięte ICMP echo request, wtedy to normalne.
MateuszS
Pobieram z premium. Gdy pobieram z flash geta strasznie muli po 2kb/s a czasami w ogole, mam dowod jak potem net dziala

erix
A nie miałeś koło domu jakiegoś hardkora? snitch.gif

Wracając - musisz mieć po prostu coś u siebie... Jeśli masz neta wspóldzielonego - pytaj admina, bo może nie lubi, jak tyle ściągasz. tongue.gif
matixrr
Może syf na kompie?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.