Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bardzo prosze o pomoc
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
Bob
Czesc

Napisze rzeczowo od razu i szczerze.

Poszukuje osoby ktora ma cos takowego lub jest w stanie zrobic/przerobic.

Na prace zaliczeniowa musze zrobic cosik w stylu serwisu informacyjnego mySQL na php przez APACHE - jestem w tym zielony bo nie siedze w tej branzy, dlatego bardzo prosze Was o pomoc.

Opis projektu :

Mialby to byc serewer informacyjny szkolny

ze wchodzi profesor - loguje sie - ma mozliwosc wyboru roku i grupy i wpisuje informacje

wchodzi uczen bez logowania - wybiera interesujacy go rok i grupe i czyta informacje dla tego roku i grupy

w sklad mozliwosci wpisywanych informacji wchodza :

- dzial informacyjny (jakies informacje od profesora)
- lista studentow(numerow indeksow) i tabela z ocenami z danego przedmiotu (oczywiscie wczesniej ulozona lista studenotw ktora wpisuje przykladowo jedna tylko osoba korzystajaca z tej bazy)

profesor ma mozliwosc edycji i usuwania informacji - uczen tylko odczytu

_____

Wiem ze to wynika z mojej niewiedzy, ale moze sa osoby ktore by mi pomogly - naprawde bardzo prosze o pomoc.

Oczywiscie jest odplatnosc tutaj - tyle ze jestem na studiach dziennych i nie za bardzo z kasa :? (dlatego zeby ceny nie byly stosunkowo kosmiczne :wink: - ale oczywiscie prosze o wszelkie proby pomocy i oferty.

Poszukuje takiej osoby , mysle ze dobrze trafilem

Prosze o kontakt tutaj na forum, na maila lub na gadu #2302373

Kazda pomoc na wage ... zaliczenia wiec bardzo prosze.
itsme
szczerze - wykoanie takiego portaliku z grafika kosztuje, naprawde kosztuje i jadac nawet po kosztach bedzie to konkretna kwota w granicach 700 - 1500 zl i to nie jest zdzierstwo
chyba ze ktos ma czas Cie wspomoc calkowicie za darmo ... co Ci zycze

taki portalik na zaliczenie - wybacz a kto zapewnia server php mySQL ?

dla jednej osoby zrobienie takiego czegos z logowaniem, panelem administracyjnym to wiele powiem szczerze za wiele ...

Pogadaj z profesorkiem ze takie cos zrobic to mozesz komeryjnie zas na zaliczenie zaprojektowac baze danych.

Chlopaki POMÓŻCIE MU Ja mam za wiele mam na sobie ...

Pozdrawiam
dragossani
Itsme, nie masz do końca racji. Na politechnikach pisanie przez studentów prac zaliczeniowych, które w rzeczywistości są komercyjnymi produktami na zlecenie zewnętrznych firm to powszechnie uznawana norma. A serwery z bazami udostępnia uczelnia.
GeoS
Zlecenie studentom napisanie programow daje zaliczajacemu wielkie korzysci - w jednym czasie jest w stanie "pracowac" nad kilkoma komercyjnymi projektami na raz sad.gif
Ty sie meczysz, wkladasz w to serce, wprowadzasz innowacje i dostajesz zaliczenie, a "szanowny zwierzchnik" odcina w tym czasie kupony.
Nic nowego - oto Polska wlasnie angrysmiley.gif
Seth
Prosze przeczytac ten topic: http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=711 :!:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.