Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: GALERIA
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
luc
Wiem ten temat jest walkowany juz od dluzeszgo czasu, ale nic mi z tego nie wychodzi. Przejzalem chyba wszystkei posty, niestety niewiele one mi pomogly.
Szukam jakiegos skryptu na galerie gdzie moglby ktos poza mna dodac zdjecie odpowiednio je opisac.
Sa takie widzialem ale po angielsku i z MYSQL.
Nie umialem albo przejsc przez MySQL albo konfiguracje bynajmniej zawsze kaszana mi wyszla, na dodatek wiekszosc tamtych skryptow odwoluje sie do katalogow fizycznych na dysku do linuxa a ja stronke mam na windowsie i nie wiem jak przez to przejsc.

Moze ktos spotkal taki skrypt a moze sam napisal ktory bylby na tyle prosty do zarzadzania jak chocby dorum php BB. Fajnie by bylo zeby byl po polsku albo zeby opis instalacji mial chociaz po polsku.

Prosze nie smiejcie sie , jestem cienki rolleyes.gif
luc
No no wyglada na to ze to bedzie to.
Ale podczas instalacji mam podac sciezke GD albo ImageMagick
tylko skad to wziasc, widze na forum ze ludzie maja z nim klopoty ale nie ma skad go wziasc.
Do stawiania stron uzywam krasnala.
Saint
GD lub ImageMagick nie jest wymagane. Zobacz na sytony ImageMagick http://www.imagemagick.org/www/archives.html? jest dostepny na windowsy.
luc
Jednak byl potrzebny inaczej nie moglem go skonfigurowac,
jest super
DZIEKUJE BARDZO ZA POMOC
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.