Mam hosting na nazwa.pl. Przy wielu tabelach trudno połapać się w PHPMyAdmin przez nich udostępnianym. Zdecydowałem się wgrałem pod subdomenę swój panel PHPMyAdmin w którym mogę pod siebie skonfigurować wszystko. Najważniejsze dla mnie było zwijanie listy tabel tak samo się zaczynających. To udało mi się załatwić ale są inne różnice które nie jestem w stanie skonfigurować. Przejrzałem całą dokumentację ale nie znalazłem rozwiązań. Poniżej wypiszę od punktów sprawy które próbuje rozwiązać i jeśli by ktoś znał parametr który to ustawia to z góry dziękuję.
  1. Na liście tabel ikonka prowadzi do struktury tabeli a chciałbym na przeglądanie,
  2. Na liście tabel nazwa tabeli prowadzi do przeglądania tabeli a chciałbym na strukturę,
  3. Na stronie struktury jest na dole "+ Szczegóły…", chciałbym żeby domyślnie zawsze były rozwinięte,
  4. Na stronie przeglądania jest "+ Opcje", chciałbym żeby domyślnie zawsze były rozwinięte,
  5. Przy dodawaniu nowej tabeli, w kreatorze struktury gdy wybiorę do 3 pól to układ jest pionowy a chciałbym zawsze żeby był poziomy,
  6. Przy dodawaniu nowej tabeli lista typów jest pogrupowana na rodzaje typów, chciałbym żeby była zwykła bez grup,
  7. Przy dodawaniu nowej tabeli chciałbym żeby konfiguracja wartości domyślnych, indeksów, opcji auto numeracji oraz null wyglądała jak na zamieszczonym poniżej obrazku 1, a nie jak teraz czyli obrazek 2.

Obrazek 1

Obrazek 2