Mam oto taki skrypcik:
<html> <head> <script type="text/javascript"> <!-- function DateAndTime() { var months = ["stycznia", "lutego", "marca", "kwietnia", "maja", "czerwca", "lipca", "sierpnia", "września", "października", "listopada", "grudnia"]; var days = ["Niedziela", "Poniedziałek", "Wtorek", "Środa", "Czwartek", "Piątek", "Sobota"]; var date = new Date(); var year = date.getFullYear(); var month = date.getMonth(); var num_day = date.getDate(); var day = date.getDay(); var hour = date.getHours(); var minute = date.getMinutes(); var second = date.getSeconds(); if (minute < 10) minute = "0" + minute; if (second < 10) second = "0" + second; var showDateAndTime = days[day] + ", " + num_day + " " + months[month] + " " + year + " roku, <br />" + hour + ":" + minute + ":" + second; document.write(showDateAndTime); } //--> </script> </head> <body> </body> </html>
I teraz jeśli normalnie wywołam samą funkcję DateAndTime():
DateAndTime();
To wszystko jest ok, wyświetla się pełna data i czas, aczkolwiek jeśli zastosuję taki kod:
Widzę tylko datę (górną część, z przecinkiem), a czas już się nie pojawia, dlaczego?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,
Łukasz.
Przepraszam bardzo, pomyliłem działy, mógłby jakiś moderator przenieść to do "Po stronie przeglądarki"?