Robię wyszukiwarkę i skleiłem duuuże zapytanie z kilku tabel, ale nie działa :/ NIe wiem dlaczego...zapytanie chyba jest poprawne, ale nie działa

$query = "Select * From o.osoba, p.praca, w.wyksztalcenie, k.kurs, j.jezyk Where o.id= '".$_SESSION['user_id']."' AND p.id_osoby = '".$_SESSION['user_id']."' AND w.id_osoby = '".$_SESSION['user_id']."' AND k.id_osoby = '".$_SESSION['user_id']."' AND j.id_osoby = '".$_SESSION['user_id']."' AND o.login Like '%{$_POST['login']}%' AND o.imie Like '%{$_POST['imie']}%'". "AND o.nazwisko Like '%{$_POST['nazwisko']}%' AND o.data_ur Like '%{$_POST['data_ur']}%' AND o.miasto Like '%{$_POST['miasto']}%' AND o.wojewodztwo Like '%{$_POST['wojewodztwo']}%' AND o.kod_pocztowy Like '%{$_POST['kod_pocztowy']}%' AND o.nr_tel Like '%{$_POST['nr_tel']}%' AND o.email Like '%{$_POST['email']}%' AND o.kat_prawa_jazdy Like '%{$_POST['kat_prawa_jazdy']}%' AND p.nazwa_pracodawcy Like '%{$_POST['nazwa_pracodawcy']}%' AND p.od_do Like '%{$_POST['od_do']}%' AND p.stanowisko Like '%{$_POST['stanowisko']}%' AND j.jezyk Like '%{$_POST['jezyk']}%' AND j.stopien_zaawansowania Like '%{$_POST['stopien_zaawansowania']}%' AND k.nazwa_kursu Like '%{$_POST['nazwa_kursu']}%' AND k.stopien_kursu Like '%{$_POST['stopien_kursu']}%' AND k.tytul_uzyskany Like '%{$_POST['tytul_uzyskany']}%'". "AND w.nazwa_szkoly Like '%{$_POST['nazwa_szkoly']}%'"; $result = mysql_query($query); $obAmount = mysql_num_rows($result); IF ($obAmount == 0) { echo 'NIE ZNALEZIONO OSÓB SPEŁNIAJĄCYCH TE KRYTERIA !!!'; } else {
Wyświetla mi się błąd :
]
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\rejestracja\wynik.php on line 25 NIE ZNALEZIONO OSÓB SPEŁNIAJĽCYCH TE KRYTERIA !!!
gdzie linia 25 to :
Co robię źle ?
Pozdrawiam