Mam pewien problem przy tworzeniu strony. A mianowicie chcę zrobić ranking użytkowników. I mam problem z wyświetleniem pobranych rekordów z bazy w odpowiednim miejscu.
kod html
<div id="dane_gora"> </div> <div id="praw_rank"> <div id="imie"><?php $tresc_zapytania = "SELECT `imie`,`nazwisko`,`punkty` FROM `users` ORDER BY `punkty` DESC"; $zapytanie = mysql_query($tresc_zapytania); while ($wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie)) { echo ' '; } ?></div> <div id="nazwisko"><?php $tresc_zapytania = "SELECT `imie`,`nazwisko`,`punkty` FROM `users` ORDER BY `punkty` DESC"; $zapytanie = mysql_query($tresc_zapytania); while ($wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie)) { echo ' '; } ?></div> <div id="punkty"><?php $tresc_zapytania = "SELECT `imie`,`nazwisko`,`punkty` FROM `users` ORDER BY `punkty` DESC"; $zapytanie = mysql_query($tresc_zapytania); while ($wiersz = mysql_fetch_row($zapytanie)) { echo ' '; echo '<tr><td>'. $wiersz[2] .'</td>'; } ?></div> </div>
i css
#dane_gora{ display: inline; text-align: center; white-space: normal; vertical-align: super; font-size: 18px; } #imie{ display: inline; margin-right: 25px; } #nazwisko{ display: inline; margin-right: 25px; } #punkty{ display: inline; } #praw_rank{ text-align: center; white-space: normal; vertical-align: super; font-size: 18px;
Jest tak:

A chciałbym aby było tak: