Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CKEditor] flash + walidacja
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
ciekawski
Witam,
używając CKEditora napotkałem na problem przy wstawieniu elementu flash. Edytor generuje kod, który się nie waliduje. Poszukiwałem w internecie rozwiązania tego problemu - niestety bezskutecznie. Znalazłem natomiast modyfikację CKEditora dla Drupala - niestety nie udało mi się jej uruchomić z standardową instalacją. Znalazłem też idealne rozwiązania - tyle, że dla FCKEditora - zamieniało ono kod osadzenia flasha na javascript. Czy ktoś z Was spotkał się z problemem braku walidacji kodu osadzenia flasha poprzez CKEditor - jeśli tak to jak sobie z tym poradziliście?
z góry dzięki za rady smile.gif
Barcelona
Moim skromnym zdaniem to chyba powinieneś ten błąd zgłosić autorowi skryptu, albo opisać swój problem na forum ckeditora http://cksource.com/forums/
rafalp
Hej mam fajny plugin do wstawiana plików flash, niestety nie pamietam skad go sciaglem a w komentarzu licencji nie ma linkow do autora. Napisz mi na priv jesli to jeszcze aktualne to Ci go wysle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.