Skrypt losuje mi zdjęcie z kilku podanych lokalizacji, oraz że po kliknięciu w zdjęcie wyświetla mi je FancyBox
Skrypt losowego zdjęcia:
<?php $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/sufity'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/ploty'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/wnetrza'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/scianki_regips'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/rozety_mozajki'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/poddasze'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/lazienki'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/kostka_brukowa'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/kominki'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/elewacje'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/budowa_domkow'); $n=0; $n++; $losowe_zdjecie[$n] = "$plik"; } } } } ?>
Skrypt FancyBoxa (wyświetlający foto)
Proszę o jakąś konfiguracje by po ich wyświetleniu można było na nie kliknąć, a po kliknięciu wyświetlał je FancyBox w normalnym rozmiarze.
Katalogi:
$sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/sufity'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/ploty'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/wnetrza'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/scianki_regips'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/rozety_mozajki'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/poddasze'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/lazienki'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/kostka_brukowa'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/kominki'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/elewacje'); $sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/budowa_domkow');
Moje pytanie brzmi dlaczego otwiera tylko katalog z samego dołu tzn:
$sciezka_do_katalogu = ('zdjecia/budowa_domkow');
A reszty nie bierze pod uwagę.