Cała koncepcja wygląda następująco:
- 1 strona - Prosty upload pliku (formularzem) (do katalogu update): |-----------------------| |/Wybierz Plik\| |-----WPROWADŹ OPIS-----| |/Wyślij\|
- 2 strona - Również prosta, lista plików znajdujących się w katalogu update: 1. |-----OPIS-----| |Nazwa pliku która jest jednocześnie linkiem do pobrania tego pliku|
Przepraszam z takie ordynarne rysunki (szkice), ale chodzi tylko o to jak to ma mniej więcej wyglądać

No dobra, pozornie proste....... a jednak nie.
Mam jak narazie skrypt uploadu:
<?php { { } else { switch($_FILES['Plik']['error']) { } } } ?> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000000" /> Wskaż mapke do wysłania: <input type="file" name="Plik" / <input type="submit" value="Wyslij plik" /> </form>
Przede wszystkim trzeba dołożyć pole do wprowadzania opisu. (więc chyba również kolejną zmienną)
Kolejny problem to OPIS i NAZWA pliku muszą być chyba gdzieś przechowywane, albo jakoś dodawane (żeby na drugiej stronie były na liście)
Nie wiem jak to rozwiązać.
Na drugiej stronie musi być również jakiś skrypt który po uploadzie doda kolejną pozycje na liście, oraz z nazwy zrobi link.
Wiem, że trochę nie wyraźnie to wytłumaczyłem, ale mam nadzieje, że ktoś zrozumie o co mi chodzi.
Jeszcze jedno: Nie wiem czy dobrze, ale myśle, że nazwa i opis muszą być dodawane do zmiennych w czasie uploadu, a gdy już zostaną dodane na liste, te zmienne powinny być "wyczyszczone"... oraz chyba ta druga strona musi być (po przejściu na nią) includowana, żeby zmienne się zachowały..... a zresztą nie wiem.... pewnie głupoty pisze

Z góry dzięki za pomoc,
pozdr.