- qscroller_js
- jquery-lightbox-0.5
Na wstępie zaznaczę że ustawiłem już jQuery.noConflict(); i obydwa skrypty działają razem bez zarzutów

Lecz gdy jeden umieszczę jako element drugiego wtedy sytuacja wygląda znowu nie zbyt ciekawie bo skrypt nie działa ;(
Wszystko sprowadza się do diva o klasie qslide2 wszędzie indziej gdzie nie wstawię tego skryptu to obydwa działają jak należy czyli sprawdziłem już czy w pętli działa czy to przez warunek czasem się nie dzieje itp ale wyszło na to że właśnie tylko jak wstawiam do tego diva w którym to musi być tak się dzieje przedstawiam fragmenty kodów

oraz
<div class="hide"> {foreach from=$result key=myId item=products name=products} {if $smarty.foreach.products.index%6 == 0} <div class="qslide2"> {/if} <div style="margin-left: 15px;height: 185px; width: 279px; float: left;"> <div style="padding-left: 31px;padding-top: 11px;width: 376px; height: 140px; background-repeat: no-repeat; background-image: url('templates/images/49.png');"> </div> {if $smarty.foreach.products.index%6 == 5 || $smarty.foreach.products.last} </div> {/if} {/foreach} </div>
I jak takie to proste ? ... ;/
to jakiś obłęd od piątku nikt nie wiem co jest nie tak czy nie ma tu nikogo na tyle ogarniętego żeby dał sobie z tym rade ?