$.ajax({ type: "POST", url: url, dataType: "html", data: "db_text=" + tekst, error: function(msg) { alert(msg); }, success: function(){ alert("Zapisane"); } }); alert("db_text=" + tekst);
wszystkie zmienne są dobrze wpisane. Wszystko działa nawet wykakuje "alert("db_text=" + tekst);" z dokładną tereścią tego co ma być zapisane. Problem polega na tym że nie chce się włączytć success ten alert nie wyskakuje nie mam pojęcia dlaczego. Za to uruchamia się funkcja error, dodam jeszcze że w bazie zapisywany jest pusty rekord, tak jak by data nie została przekazana. Bardzo proszę o pomoc. Może to jakaś literówka której nie widzę.
z góry dziękuję za pomoc
Nie wiem czy trafiłem na tak poważny problem że nikt nie potrafi go rozwiązać. Może ktoś będzie w stanie wytłumaczyć mi taką sytuację. Siedzę przed komputerem klikam przycisk zapisz na mojej stronie który uruchamia ten powyższy skryp i działa (mimo że wczoraj klikałem 4 godziny i nie działał) obok mnie siedzi współlokator który klika w ten sam przycisk i wywołuje ten sam skryp, a u niego nie działa. No jak to jest bo czuję się bezradny...?