Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Formularz - prośba o pomoc
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
eurosoft
Mam jeszcze dwa pytania dotyczące powyższego:
1. Nadmieniając że wszystko jest ok, formularz się otwiera w nowym oknie, wypełnia się danymi, wysyła się aktualizując dane to czy można jednocześnie wysyłając formularz zamknąć okienko?

2. Wcześniej tak jak pisałem miałem link do edycji danych teraz mam buttona i jest git jednakże szerokość linii każdego rekordu zwiekszyła się dwukrotnie, choć button mieści się spokojnie w dwóch liniach (mam teraz trzy linie na rekord), jest na to jakas rada?
Próby z regulacją szerokości/wysokości buttona nic nie dały style=width:45 style=height:23
CuteOne
1. close
2. widocznie spieprzyłeś style... opera->narzędzia->zaawansowane->opera dragonfly i zobacz co jest nie tak
eurosoft
Cytat(CuteOne @ 10.11.2010, 22:53:01 ) *
1. close
2. widocznie spieprzyłeś style... opera->narzędzia->zaawansowane->opera dragonfly i zobacz co jest nie tak

2. Tak miałeś rację spieprzyłem kod zamykając zbyt wcześnie FORMA

1. window.close (); self.close () wszytko ładnie pieknie, jednak mam durnowaty komunikat z potwierdzeniem zamkniecia okna - POLEGŁEM...
CuteOne
A no wszystko ma swoje ograniczenia ;] nie lepiej zastosować DIV zamiast window?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.