Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Nie określono typu postu" przy pisaniu odpowiedzi
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Majdan
Co jakiś czas (sporadycznie) podczas, gdy piszę odpowiedź do topicu i klikam na "Wyślij" wyskakuje mi komunikat:
Cytat
Nie określono typu postu.

Wszystko jest wypełnione prawidłowo w formularzu, więc to chyba nie moja wina. W niczym mi to jednak nie utrudnia wysłania odpowiedzi, gdyż po wciśnięciu "Wstecz" i naciśnięciu ponownie na "Wyślij" wszystko jest OK.

Być może jestem "upiedliwy", ale chciałem to zgłosić.
Brodi
Ja jestem laik w tym temacie ale jedyne co pomaga to pocięcie wypowiedzi na np 2 posty. Bo przy krótkich postach jeszcze nie widziałem tego błędu.
NuLL
Dobrze by było abys napisał z jakiego browsera korzytasz.
seaquest
I gdzie ostatnio taki błąd wystąpił, bo ja go nigdy nie widziałem.
Ewentualnie powiedz jeszcze jaki masz firewall i czy blokuje on wysyłanie HTTP_REFERER
Majdan
Topic rozpoczęty: laugh.gif
Cytat

Brodi, gdzieś Ty wygrzebal tego posta... Sam go nie pamiętam... blink.gif

Cytat("NuLL")
Dobrze by było abys napisał z jakiego browsera korzytasz.

Widać w moim podpisie... sleepysmiley03.gif

Cytat("seaquest")
I gdzie ostatnio taki błąd wystąpił, bo ja go nigdy nie widziałem.
Ewentualnie powiedz jeszcze jaki masz firewall i czy blokuje on wysyłanie HTTP_REFERER

Ten błąd występował u mnie daaawno temu... wtedy gdy utworzyłem ten topic [2004-05-08]... Więc trudno mi określić czy miałem wtedy firewall'a, czy nie. tongue.gif

Ostatnio tego błędu nie widziałem, więc chyba nie będzie z nim już problemu... biggrin.gif
seaquest
W takim razie zamykam, żeby nie było takich staroci smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.