mam problem z formularzem na FF, Operze, Chromie działa tylko na Internet Explorer nie działa - kiedy się klika na pole tekstowe do logowania to normalnie powinno się wpisywać, a niestety tam jak się kliknie to tak jakby się na obrazek klikało a nie na input. Nie umiem tego dokładnie wytłumaczyć, chyba najlepiej będzie kiedy przedstawię to na filmiku krótkim:
http://www.speedyshare.com/files/25865582/clip0023.rar
na początku pokazałem że na FireFoxie normalnie działa, a na IE nie działa, dopiero kiedy się naciśnie TAB to przechodzi do input...
Oto kod:
input, textarea, select { color: #000000; font-size: 8pt; background: transparent; border: solid gray 0px; margin-left: 10px; } div.panellogowana { background-position: top center; background-repeat: no-repeat;*/ position: absolute; top: 150px; margin: 0 0 0 100px; } div.panellogowana2 { background-position: top center; background-repeat: no-repeat;*/ position: absolute; top: 155px; margin: 0 0 0 130px; }
Ale np. w innych inputach (np. rejestracja) można normalnie kliknąć...
Totalnie nie wiem co może być przyczyną.
Temat do zamknięcia - poradziłem sobie sam. Prawdopodobnie obrazek panelu logowania "przykrywał" input'y w IE dlatego nie dało się kliknąć. Aktualnie już wszystko mi działa.