Cytat(Rid @ 1.01.2011, 01:20:19 )

.A skąd ta pewność

?
Bo ty nie poczytałeś o tym co Ci wysłałem? W takim razie po co w ogóle zakładasz temat? Promujesz pracę kumpla, czy chcesz się pochwalić że doszukałeś się czegoś w google? Obstawiam to pierwsze bo to drugie nie jest żadnym sukcesem.
Cytat(Rid @ 1.01.2011, 01:20:19 )

Nawet nie wiem czy czytałeś -tam jsą opisane sposoby komunikacji -php ->AS3 ,AS3->php-jakbyś czytał to byś wspomniał,
Przejrzałem spis treści a po twoim magicznym zarzucie i sprawdzeniu jego trafności wiem, że:
1) Nie wiesz co mówisz
2) Wymieniłem w 20 sekund więcej metod komunikacji php i flasha (tą opisaną w pracy i nie tylko) gdzie w tej pracy tego nie opisano. Trudno tu nawet powiedzieć o namiastce AMF.
3) Nie czytam głupot ludzi, którzy w swoim niedokształceniu nadużywają słów "tylko" oraz synonimów
Cytat
Jednak należy pamiętać o tym, iż pełne możliwości streamingu dostarczy jedynie serwer Flash Media Server
a ty się jeszcze tym podniecasz bo nie maść dość inteligencji (że o pracowistości nie wspomnę) żeby zapoznać się z manualem i na podstawie tej wiedzy wyciągać jakiekolwiek wnioski.
Cytat
także że w twoim magicznym manualu jest także sposób komunikowania z bazą mysql bo tam także jest to opisane.
Czytaj punkt 3. O ile będziesz w stanie go zrozumieć...
A dla twojej jasności istnieje sposób komunikacji bezpośrednio do MySQL ale tego pewnie się dowiesz wykorzystując swoje umiejętności poszukiwawcze, które teraz mogą się wykazać.