Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SQL][PHP]Pomóżcie migotanie strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
run3
Witam jestem dobry w czym innym , lecz nie to jest problemem . mam stronę z 2008 roku chciałem ją wstawić na serwer. Po skopiowaniu plików , konfiguracji config.php , oraz imporcie bazy mam następujący efekt. Potrzebuję pomocy w uruchomieniu gdyż , niestety kilka lat byłem wyłączony ,zdarzenie losowe . Efekt jaki jest po wgraniu pliku i imporcie bazy to www.run3.lh.pl .I przyznaję bez bicia nie ma pojęcia od czego zacząć. baza zaimportowała się bez problemów, w config w prowadziłem prawidłowe dane . i dlatego proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Ma nadzieję że temat bardziej treściwy .Sory za prostactwo , trochę zmęczony walką jestem przestaję myśleć smile.gif. ze skryptu . ok troszkę wyjaśnienie .strona powstała na CMS . Ja zajmuje się sprawami technicznymi data recover itp. php słabo . OK spróbuje znaleźć zobaczę jaki efekt smile.gif

Proszę jestem ugodowy często pomagam studentom odzyskać prace smile.gifsmile.gifsmile.gif za free dlatego nie zostanę Billem Gatsem smile.gifsmile.gif . Chyb gorzej niż myślałem . cojack możesz pomóc i powiedzieć gdzie szukać w ostateczności mogę dać dane do ftp bo to dość rozbudowane . ?

No dobra lol zemnie . ok teraz biała strona chyba padnę jutro dziś nie ma już siły . Jeszcze powalczę może coś wykombinuję .
Daiquiri
Proszę zmienić temat na bardziej sensowny (oddający chociaż w części problematykę).
cojack
Jak usuniesz to z skryptu

1. <script>window.location.replace("../");</script>

to przestanie się refreshować jak głupie.

@edit
Jak edytujesz swojego posta, to nie widać zmian że pisałeś, nudą wieje i tak sobie wszedłem jeszcze raz w temat zobaczyć stronę ponownie i widzę że coś piszesz, także odpisuj na temat a nie edytuj swojego posta bo się nikt nie dowie że coś piszesz.

Danych do ftp mi nie dawaj, ja bym sobie sam nie dał.

Pobierz wszystkie pliki, o ile ich nie masz i przeszukaj je w poszukiwaniu tego stringa, jak znajdziesz to sprawdź jakim warunkiem jest to obłożone. Na pewno Ci się uda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.