Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript]skrypt umożliwiający przeladanie danych o użytkowniku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kapy97
Witam to moj pierwszy post na tym forum ale chciałbym prosic o pomoc.Otóz chciałbym napisać skrypt który umozliwia przeglądanie jak najwiekszej ilości danych o anonimowym uzytkowniki przebywający na mojej stronie.Chodzi mi o skrypt javascript.Prosiłbym bym o cały kod poniewąż chciałbym przeanalizowac cały kod i wyciągnac wnioski.Prosze o szybką odpowiedź.W razie gdyby ktoś był chętny mi pomóc i miał jakieś pytania co do mojej prosby do piszcie na Gadu Gadu.Moj numer to 847815
Pozdrawiam
prowseed
Cytat(kapy97 @ 22.04.2011, 22:54:04 ) *
[...] Otóz chciałbym napisać skrypt [...] Prosiłbym bym o cały kod [...]

Pewna niezgodność mi się tu wkradła... Pomijając już to, że to bardziej wygląda jak zlecenie niż prośba o pomoc.

Co to znaczy jak największej? Chcesz wiedzieć z jakiej przeglądarki korzysta? Jakim numerem ip się przedstawia? A może jaką ma rozdzielczość ekranu? Po pierwsze: radzę sprecyzować o co dokładnie chodzi. Po drugie: nie radzę liczyć na zbyt wiele- i ze strony forumowiczów i ze strony samego skryptu. Iii... jeszcze takie 'po trzecie' mi sie nasuwa na myśl: google.pl

ps: analityka internetowa czy ruszanie kupy patykiem?
Podejrzewam to drugie, ale mogę się mylić ; )
kapy97
no to takie jakby zlecenie.chodzi mi o kod który wyświetla typowe informacje np. właśnie ip itp.
blooregard
Cytat
no to takie jakby zlecenie.c

No to tak jakby pomyliłeś działy.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.