bo właśnie tego atrybutu mieliśmy używać i echo, że jeśli naciśniemy coś to wyjdzie coś. Hmm.. jestem w sumie z grafiki, ale spróbuję ogarnąć chociaż tą książkę

dzięki

ogólnie juz dawno myślałam o Javie, ale facet się uparł. brzmi trochę nielogicznie, ale cóż mam poradzić. Pozostaje mi zrobić tak jak on chce, zastanawiam się czy czasem nie zrobic tego jakby w schemacie mapki

a jest jakaś sensowna stronka z tutorialami, które byś polecił?
podstawy html i css jako tako ogarniam, ale jak słyszę php i jakieś zadanie z kosmosu, które równie dobrze mogłabym zrobić w samym html'u.... szlag trafia, mam taki "zabawny" system edukacji tworzenia stron www- czasem html, czasem php. chaos. Ale ogarniać trzeba, żeby było zaliczone ;/ stąd jest tu moja prośba o pomoc, ponieważ normalnie pewnie bym sobie poradziła, ale z tym no cóż. brzmi banalnie to zadanie, ale dla kogoś kto wie tylko o co chodzi z tym echo to niewiele rozumiem. Super że piszesz o javascript/jQuery, na pewno do tego sięgnę

.
Cytat(pedro84 @ 31.05.2011, 23:23:22 )

Twoje zadanie = Twoja sprawa.
Poza tym, jaki to ma związek z PHP?
moje zadanie=moja sprawa. zawsze marzyłam o takiej pomocy. nie mam bladego pojęcia co zrobić z tym zadaniem i piszę tu głównie z czystej desperacji. ;/ przecież nie prosze o to, żeby ktos cos za mnie zrobił, tylko gdzie mam szukać!