Cytat(Niktoś @ 19.11.2011, 18:40:35 )

Faktycznie ,byłeś pierwszy z pomysłem ostylowania checkboxów:)-Plusik poleciał.Jednak ,nie wiedziałem jak się odnieść do twojego przykładu, który nijak był związany z checkboxami.
Myślę ,że do tego przykładu w ostatnim moim poście ,jak dodatkowy atut przydałoby się zaznaczenie przez przeciągnięcie,taki dodatkowy bajer-użytkownik nie musiałby klikać na kolejne chceckboxy, tylko kliknąłby raz i przeciągnął.
To tylko dodatkowy bajer, jak nie będę miał nic więcej do roboty to nad nim popracuje:)
Tutaj nie chodzi o jakieś plusu, bo średnio na nie zaracam uwagę, tylko na to że już dawno mogłeś to rozwiązać

akurat zrobienie tego jest proste, tyle że ty stwierdziłeś że takiego czegoś nie chcesz, to nawet nie kontynuowałem. To takie przypomnienie żebyś pytał jak masz jakieś wątpliwości.
Odnośnie tego bajeru - serio odpuść sobie. Osobiście wiem z doświadczenia że koło 80% nawet nie będzie się domyślać że jest taka możliwość. Może to i wygląda bajerancko, ale to będzie zbędna funkcjonalność. Po co tracić czas