Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][PHP]problem z edycja Kontaktu na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
grejak
Witam kolegów i koleżanki na forum,
Potrzebuje pomocy jesli chodzi o stronki w php a wydaje mi sie ze jest ona w ten sposób zrobiona sadząć po rozszerzeniach plików.
Potrzebuje zmienić kontakty na stronie http://www.budeo.net/informacje/kontakt
posiadam tylko dostęp do ftp-a na którym wisi stronka kilka katalogów i w cholere różnych plików, problem w tym że nie potrafie znaleść pliku w którym moze to byc zapisane ;/
Jesli ktos sie orientuje w temacie bardzo prosze o pomoc, niestety osoba która robiła stronke jest nieosiągalna z nieznanych mi powodów.
za pomoc z góry serdecznie dziekuje
peter13135
Pewnie w bazie danych tongue.gif
Poszukaj czegoś takiego jak PHPMyAdmin w cPanelu (chociaż pewności nie mam czy tu cPanel jest).
grejak
niestety w całym katalogu app nie znalazłem takiego pliku ;/
peter13135
HEHE. Bo to nie na ftp. Tylko w bazie danych. To nie jest plik na ftp. Nie znajdziesz tego w totalcommanderze.
!*!
Trudno powiedzieć czy to jest pobierane z bazy, czy zwykły plik bez dostępu do źródła wink.gif zleć to komuś lub sam poszukaj w gąszczu katalogów na serwerze pliku który za to odpowiada (ewentualnie bazy o ile masz dostęp do jakiegoś programu lub przeglądarkę).
peter13135
Skoro nie ma na FTp, to musi być w bazie.
No.. i przy takiej wielkości portalu, można się spodziewać, że na plikach nikt nie będzie się bawił.
!*!
Cytat(peter13135 @ 10.03.2012, 13:10:20 ) *
Skoro nie ma na FTp, to musi być w bazie.
No.. i przy takiej wielkości portalu, można się spodziewać, że na plikach nikt nie będzie się bawił.

Chciałbym mieć jeszcze takie optymistyczne podejście do cudzego kodu, szczególnie stron tego typu. wink.gif
grejak
OK juz znalazłem, dziekuje za pomoc
temat zakończony
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.